23. May 20130 ♥

Norsk design: BARNLIG GLEDE FRA SCANDINAVIAN SURFACE

De flinke jentene i Scandinavian Surface – kanskje aller best kjent for sine tapetpaneler – er nå ute med nye produkter rettet mot barn, og jeg er utrolig sjarmert. MJAU og VOFF er to friske kjoler som er lette å sy, og i samme serie er det laget to brett som passer perfekt til brødskiver eller annet godt.

MJAU kjoleSy min kjole! er miljøvennlig produsert i Sverige, og inneholder bare trygge tekstiler, utsalgspris for kjolen er kr 475. 

Ann-Tove Engenes fra Scandiavian Surface fortalte meg litt om de nye produktene:

– Ideen bak VOFF! og MJAU! kjolene er å skape klær som inspirerer jenter til å være viltre, eller “Mer Pippi – mindre prinsesse”.
Vi kombinerer vårt ønske om å produsere klær etisk og miljøvennlig i Norden – med manges ønske om å kunne skape noe fint selv. VOFF! og MJAU! brett er supre for barn fordi de er lette og gode å holde i, de knuser ikke, de egner seg til både skiver, frukt og saftglass og er fine både ute og inne.

Undertegnede er noe talentløs med symaskinen, vil jeg klare å lage kjolen?
– MJAU! og VOFF! er veldig lette å sy. Vår forsøksperson hadde aldri sydd et plagg i sitt liv, men etter noen få timer hadde hun en laget helproff MJAU! kjole som hun stolt kunne gi bort i gave. Vi har hatt dem på prøve i en barnehage og både store og små var begeistret. Der så vi faktisk også at de passet like fint til jeans som til strømpebukser i alle farger og fasonger. Med skjorte, genser eller trøye inni eller bare som sommerkjole. Veldig gøy!

Og materialet i kjolene er …?
– Bomull. Det trykte stoffet er såkalt “Confidence in textiles” merket (uten skadelige substanser) mens fóret, som jo er nærmest kroppen faktisk er i økologisk bomull.

VOFF kjoleKjolene er lette å sy og passer perfekt til alle viltre småjenter. Kjolene kommer i str 74-92.

MJAU sy selvAlle mønsterdelene er ferdig trykt på stoffet. Fórstoff, knapper og sømforklaring følger med. I tillegg følger det med en søt hånddukke som du også kan sy! 

VOFF sysettDu trenger symaskin, hvit sytråd, knappenåler, saks og strykejern.

MJAU! brettFine brett som ikke knuser selv om man skulle være uheldig å snuble litt … Str 20 cm x 27 cm, kr 285 pr stk.

VOFF! brettBrettene i bjørkefinér er også miljøvennlig produsert i Sverige. What´s not to like?

Klikk her for å finne ut hvor ditt nærmeste utsalgssted er.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Norsk design: BARNLIG GLEDE FRA SCANDINAVIAN SURFACEEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks