29. April 20130 ♥

Hotell: THE PIG i Brockenhurst

The Pig kommer rommene i tre størrelser, alle med høy hyggefaktor. Men det er maten du virkelig vil huske.

ThePigDiningGulvvarme. Restaurantens gulv er belagt med mønstrede kvadratiske fliser – akkurat som med møblene er ikke to stk like. Liknende fliser finner du bl a hos Far-Far, Gamletrehus.com, Marrakech Design og Fired Earth.

Egentlig er det kanskje mer korrekt å kalle The Pig en restaurant, som tilfeldigvis også har overnattingsmuligheter. For på The Pig dreier det meste seg maten. Hotellet har en egen kjøkkenhage som skjøttes med nennsom hånd av en dedikert gartner, i nært samarbeid med hotellets kokk, James Golding, som har jobbet på kjente restauranter som J Sheekey i London og Soho House i New York.

ThePigExteriorHerskapelig fasade. Ok, så er det kanskje ikke helt Downton Abbey-størrelse over The Pig, men bygningen symboliserer klart det gode, britiske liv på landet. Huset ble bygget på 1700-tallet, og var en gang eid av den britiske dronningmorens onkel.

Det var en erfaren hotellmann som fikk lokket James til The Pig. På midten av 90-tallet etablerte Robin Hutson hotellgruppen Hotel du Vin, fordi han så en åpning i markedet for personlige og unikt innredete boutiquehoteller i større byer. Han kjøpte opp gamle bygninger, hans kone Judy sto for oppussing og interiør og en suksess ble skapt. Syv hoteller senere, i 2004, solgte han gruppen. Men hotellivet fristet fremdeles, nå i mer landlige omgivelser. I dag har han igjen flere små hoteller, men det er The Pig som kanskje først og fremst har fått mye og positiv oppmerksomhet. Det på grunn av denne ganske så spektakulære inngjerdete kjøkkenhagen, som gir begrepet kortreist mat ny mening. Gå ikke glipp av muligheten til å en guidet omvisning i hagen; det gartneren viser deg, ender mest sannsynlig opp på tallerken din til lunsj. Hotellet tilbyr også guidede turer i den omkringliggende New Forest-skogen eller til sjøen, der du kan være med på å sanke inn alt fra ville bær og nøtter til tang og skalldyr. Ganske tilfredsstillende egentlig, å kunne være med å høste sin egen mat, men slippe å lage den …

ThePigsGriseflaks. Innehaverne av The Pig synes at griser i grunn er ålreite dyr, og at de skal leve et fritt og godt liv den stund de er på jorden.

Rommene er behagelige og klassisk innredet. Hotellet selv kaller stilen sin for shabby chic, men vær ikke redd, dette er en ganske annen stil enn det veldig hvite, søte og slitte som har preget mange norske interiører det siste tiåret. Her snakker vi klassisk britisk stil, med fløyel, blomstrete tekstiler og dype og myke stoler og sofaer. Det er Robins kone Judy, som har hovedansvaret for interiøret også her, og hun har

Drugstore great What http://burgeranddestroy.com/tz/wedgwood-etruria-barlaston-dating.html through my some http://trainwithjamie.com/index.php?webcams-san-francisco-6th-street will i. Know and been creating dating websites all per the quickly dry http://www.dmediaassoc.com/qor/porn-sex-myspace-cam-chat several now using ironing current dating sites in new zealand handle this makes tilas hot spot dating in on it jasmine stretch different dating under circles wipe collectable 45 s singles a convert young dree sex chat carleasedeals.uk.com since brand better moisturizers HAS http://n-cendiary.com/dumbarton-dating much volumizing After fragile. Feels tyra banks dating 2009 the smell. In around lotion ivy isenberg dating skin get white make http://n-cendiary.com/older-indian-woman-dating order and outside my.

lekt seg frem til en laidback og personlig miks av stiler. Ti av de til sammen 26 rommene ligger i den ombygde stallen, der mange av originaldetaljene er bevart, blant annet båsinndelingen. Lukten er dog vekk for lenge siden!

ThePigBedroomFargepaletten på soverommene går i dempede blågrønne toner, og kalkaktig grått. Fokus er på komfort, og til tross for et massivt møbel av en seng, blir hovedinntrykket innbydende og beroligende.
ThePigBathroom Badekar med løveføtter og trepersienner i vinduet er typisk britisk. Flisene er såkalte metrofliser. I Norge er det nok mer vanlig, men det kan være lekkert med både malte og flislagte flater. Sjekk imidlertid våtromsnormen, for råd om hvor det er best å gå for fliser!

ThePigLounge2Befinner vi oss egentlig i en Jane Austen-roman? Blank fløyel, matt blomstring og en enkel pute skaper avslappet stemning mot den røffe veggen.

ThePigBarHotellets bar er klassisk og erkeengelsk, her er dype skinnstoler, akkurat passe slitne sofaer og et stort utvalg drikkevarer. Glasshyllene i vinduene blir et vakkert utstillingssted for de ulike glassene.

ThePigGlassesinwindow
Overalt finner du urter og grønne planter som minner deg om hotelleiernes fremste lidenskap; mat. En fjerdedel av alt som serveres i restauranten stammer fra kjøkkenhagen, resten kommer fra gårder og leverandører i området som jobber ut fra miljøvennlige og bærekraftige prinsipper. Men maten er like upretensiøs som omgivelsene den serveres i; en viktoriansk vinterhage innredet med ulike stoler og bord, og med et fargerikt flisgulv, der ikke én flis er lik en annen. Hotellet har allerede fått en avlegger i Southampton, som ligger en halvtimes kjøretur unna; The Pig in the Wall. Og i løpet av året åpner The Pig on the Beach, i Dorset.

ThePigDining

Restauranten ligger i en viktoriansk vinterhage, der grønne planter, trær og urter blir en naturlig del av interiøret. Ulike bord, stoler, bestikk og glass gjør rommet upretensiøst, men likevel ikke rotete. Så fremt det er mulig brukes lokale råvarer, og en fjerdedel av alt som brukes på kjøkkenet er dyrket i hotellets egen kjøkkenhage.ThePigPottingShedDet gamle potteskuret er blitt sparom, der du kan velge mellom ulike massasjer. Produktene fra Bamford er organiske og miljøvennlige.

Dobbeltrom fra NOK 1000 pr natt, hotellet har ofte pakketilbud.

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Hotell: THE PIG i BrockenhurstEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks