6. August 20180 ♥

Hotell: HECKFIELD PLACE

For mange er det første dag tilbake på jobb etter ferie i dag. Selv har jeg allerede jobbet en uke. Og la meg bare si det med en gang; den første uken var beintøff. Ikke misforstå meg, det var utrolig hyggelig å komme tilbake og møte kollegene igjen, deilig å komme inn i rutiner og hverdag. Og jeg har inntrykk av at nesten hele Norge har hatt tidenes sommerferie, enten de har vært i Norge eller i utlandet. Men denne uthviltheten som man forventer etter en ferie, den tar det litt tid før slår helt inn. For først må jo kroppen akklimatisere seg til disse rutinene, f eks vann til lunsj og ikke rosévin. Tilbrakte stort sett ettermiddagene på sofaen helt utslitt og med hodepine. Men etter en fin helg på Kvitfell, litt frisk fjelluft og god mat ser alt så meget lysere ut. Så mitt råd er: Ta det med ro, jobb deg sakte inn i hverdagen igjen, drikk masse vann og bruk ettermiddagen til å drømme deg vekk til neste ferie. Jeg har lyst til å reise hit:

Heckfield Place ligger i Hampshire i England, og er det første store hotellprosjektet til interiørdesigneren Ben Thompson, som jobbet for Ilse Crawford i mange år og som nå driver sitt eget designstudio.

Dette er fra et av stedets Signature Rooms. Miksen av materialer, møbler og kunst gjør dette luksuriøse hotellet ganske så hjemmekoselig likevel, og det var nettopp tanken. Eieren ønsker at hotellet, som tidligere var et familiehjem, skal føles som det.

Skye Gyngell, som er kjøkkensjef på restauranten Spring i Somerset House i London, har ansvaret for stedets to hovedrestauranter.

Hotellet har kun 47 rom, og seks typer, fra Master Room som vist her, Signature Room som vist øverst, til Chamber Room, Guest Room og Friends Room, samt Cottage. Som navnet tilsier er det et eget lite hus på området, med to soverom.

Hadde ikke hatt noe imot å tilbringe en natt her nei …

En ganske asketisk litt gammeldags skoleliknende pult, med tilhørende krakk, innbyr til god, gammeldags brevskriving … Hm, nevnte jeg at jeg så den nye versjonen av Howards End i sommer. Mulig jeg er litt påvirket … sukk.

Jeg synes materialbruken er helt nydelig …

Hotellet dyrker selvfølgelig egne grønnsaker, og kan by på både spa og pilatesstudio. Men jeg tror jeg ville hatt mer enn nok med å bare rusle rundt i parken og hagen som omgir huset. Rom starter på GBP 350 pr natt, så dette er et sted for de spesielle anledninger …

Alle foto: Hotellet

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Hotell: HECKFIELD PLACEEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks