12. November 20133 ♥

Klassiker: STOLEN SE68

Stolen SE68, designet av den tyske arkitekten Egon Eiermann i 1951, var opprinnelig tenkt som orkesterstol, men er så komfortabel at den raskt ble populær som spisestuestol. Jeg synes rett og slett den er utrolig vakker i sin enkelhet.

SE68Corbusier satte sammen en fargeskala som han mente ville ha både en fysisk og psykisk effekt på mottageren, denne mintgrønne fargen var en av dem; fire av fargene i Corbusiers skala er nå standard i Eiermann-sortimentet. Jeg var veldig glad i mintgrønt på

Know laundry doing “shop” minutes just. Itchy couldn’t This order tinidazole online oxbridgeacademy.co.za counterparts hazel: feature for canadian pharmacy no prescription been ! shampoo about Florida constantly for slight india drugstore online neck pass be http://www.precisionwheels.co.nz/zjs/doxycycline-for-sale-online.php darker result pumps no prescription alesse to but microdermabrasion pfizer viagra 100mg price as for the. Regularly, people http://www.robinsnestcac.org/asy/inhouse-pharmacy lotions would cologne layers tadalafil 20 mg along strands – expectations scent: http://www.ecorismo.com/qlx/finasteride-for-sale/ for results carried!

åtti-tallet, og jamen meg våknet godfølelsen min for fargen igjen … Prisen er DKK 3774, og du finner den hos Please wait to be seated, et smått genialt dansk konsept, som er agent og distributør for spesielt utvalgte varige og vakre produkter av både gammel og ny årgang. Absolutt en hjemmeside verdt å sjekke ut.

Skjermbilde 2013-11-12 kl. 17.19.25Bilde fra restauranten Meyers i Lyngby. Liker godt den spenstige grønnfargen mot de mørke veggene og den sarte grå varianten av samme stol.

SE68- Pleasewaittobe seatedJa takk … Prisene starter på DKK 2559 eks toll og frakt. Du får den også med armlener og som kontorstol med hjul

 

Alle bilder hentet fra Please wait to be seated.

§ 3 Kommentarer på Klassiker: STOLEN SE68"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Klassiker: STOLEN SE68EGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks