10. June 20133 ♥

Akkurat nå: FEM FAVORITTER TIL INSPIRASJON

Solen skinner, ferie nærmer seg med stormskritt men det er hektiske dager før den tid … Beklager derfor litt treg oppdatering på bloggen, jeg har mye spennende på gang så gled dere til det. Starter dog uken med noen vakre ting som inspirerer meg akkurat nå!

BrosteFall2013Ok, så er egentlig ikke sommeren helt i gang, men allerede slipper Broste sine høstnyheter. Jeg synes det er mye fin inspirasjon å hente i dette fine bildet. Ikke minst er det nok et bevis på at grønne planter noe av det riktigste og viktigste i interiøret akkurat nå. Styling Nathalie Schwer, fotograf Line Thit Klein.

VetrinoMolteniHar helt glemt å vise dette nydelige vitrineskapet på bloggen, og det er litt rart, siden det er en av mine favorittnyheter fra Milano. Designer er Ron Gilad, og produsent er Molteni. Elsker at det er så enkelt, men samtidig full av historie og personlighet.

AlvegulljentaDenne uken lanserte porselensdronningene Wik & Walsøe barneserviset Alv Gull, herlig gaveidé til dåp eller bursdag. Prisen er kr 595 for et sett med asjett, tallerken og krus. Alven kommer både i gutte- og jenteversjon …
Styling: Kråkvik & D´Orazio, foto Siren Lauvdal

StTropezGandiaBlascoJeg. Har. Lyst. Til. Å. Sitte. Her. NÅ!. Den nye serien St Tropez fra Gandia Blasco er glamorøs, enkel og veldig tiltalende. 

HappyLightsJada, jeg vet at vi har sett Happy Lights mange ganger før. Men ville bare minne om at de er perfekte til å pynte opp uterommet en deilig sommerkveld.  Jeg ville valgt disse i grønntoner! Finnes bl a hos Hviit eller Nord Design

 

§ 3 Kommentarer på Akkurat nå: FEM FAVORITTER TIL INSPIRASJON"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Akkurat nå: FEM FAVORITTER TIL INSPIRASJONEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks