9. January 20130 ♥

TREND 2013: Blue note

La oss begynne trendkalaset 2013 med fargen blå. Ikke fordi det er den eneste fargen som kommer i år, nei, heldigvis er det mange herlige farger på gang som vil påvirke interiøret vårt i året som kommer, og flere år fremover. Vi begynner med blå fordi vi rett og slett begynne et sted! Nyanser av blått preger mange av nyhetene som begynner å sildre inn i mailboksen min i forbindelse med det nye året. Det gjelder alt fra maling til detaljer og større møbler. Blå er en universalfarge som appellerer til både kvinner og menn, den funker fint som aksentfarge, og kler godt sære kontraster som f eks syrlig gult eller korall. Aller først ett rykende ferskt bilde fra Jotuns kommende vår- og sommerkolleksjon for malingen LADY – de nye fargene blir presentert på Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm den 22. januar.

There are some beautiful colours to look forward to in interiors and design this year, and the color blue is one of them. Here are some inspiring new images, please feel free to dive in!

Jotun springsummer 2012Vakker iscenesettelse av Jotuns LADY Spring & Summer-kolleksjon 2013. Fargene er som følger: Huset er malt i Lady 4072 Blåtind (Supreme Finish), turkisfargen heter Lady 5262 Sval Sjø, gulfargen heter Lady 10432 Spontan og hvitfargen heter Lady 9918 Klassisk Hvit. Veggen er malt med Lady 10429 Diskret. Krakkene er malt i Klassisk Hvitr, Blåtind og Diskret. Styling Kråkvik & D´Orazio, foto: Siren Lauvdal

Gled deg også til februar, for da dukker friske nyheter opp i hyllene til IKEA. Jeg har funnet opptil flere nye favoritter, her kommer noen i  nyanser av blått.

SeljeNattbordet Selje med sin kraftige kongeblå farge blir et herlig blikkfang på soverommet! Jeg liker de rene linjene, og den smarte løsningen med et lite utskåret triangel istedenfor håndtak. Designer er Monika Mulder, finnes også i hvitt. 

PromenadBlått og hvitt – klassisk, og alltid like aktuelt og tiltalende! IKEAs nye servise Promenad  henter inspirasjon fra mange kjente og kjære mønstre. Hvorfor ikke velge dette som et starter-servise fremfor å velge det trygge hvite? Priser fra kr 29 til 39.

BrosteNordicBlues Broste satser på nordisk blues, og kommer med nyanser fra blågrønt til kongeblått. Vakkert mot slitte tretoner. Rotting og bambus er for øvrig to materialer vi vil se mye til i 2013, mer om det i en senere bloggpost!

NordicBluesBrosteNok et vakkert inspirasjonsbilde fra Broste.

TineKTine K er en favoritt i Norge, og i vår er juvelnyanser av blått med i hennes vårkolleksjon.

HousedoctorHouse Doctor har også detaljer av blått i sin vårkolleksjon og mikser dem gjerne med grønt, korall og syrlig gult – de tre sistnevnte også viktige nyanser i 2013.

Alle foto produsentene der ikke annet er angitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket TREND 2013: Blue noteEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks