29. June 20180 ♥

SOMETHING FOR THE WEEKEND

I dag starter jeg sommerferien. Jeg logger av og mønstrer på. Vi starter nemlig ferien på seilbåten vår, og det er meldt strålende vær, hva er vel bedre enn det? Her er noen ting som jeg er opptatt av akkurat nå:

Frida Kahlos selvportretter og livshistorie har fascinert mange, en ny ustilling på V & A i London utforsker hennes særegne stil, og viser blant annet klær og annet som tidligere ikke har vært sett. Kurator Claire Wilcox har uttalt til FT at mange som tror de kjenner Kahlo, egentlig ikke gjør det i det hele tatt, og at denne utstillingen vil vise enda nye sider. Har ikke funnet noen link til FT-intervjuet, men her er link til et annet intervju med Wilcox.

Sophie Toscan du Plantier, en fransk kvinne som hadde flyttet til West Cork i Irland ble drept rett før jul i 1996. Drapet er fremdeles uløst, den hovedmistenkte lever fremdeles i området, og journalistene Sam Bungey og Jennifer Forde har laget en utrolig bra Podcast om hele saken på Audible. Jeg er hekta.

Jeg har aldri møtt en Breton-stripe jeg ikke har likt. Denne kjolen fra britiske Baukjen er nå på salg. Ja, du må betale toll og moms og slikt, så da blir det litt ekstra i tillegg …

Fru Timian er en herlig matblogg, og denne uken delte hun denne oppskriften på frokostvafler som jeg gleder meg til å prøve.

Jeg synes Jan Arild Snoen ofte levererer gode analyser hos Minerva, her har han skrevet om hvordan utnevnelsen av en ny høyesterettsdommer i USA kan påvirke mulighetene for abort for kvinner i USA. Her skylder jeg for øvrig å gjøre oppmerksom på at jeg sitter i styret til Minerva. Saken er bak betalingsmur, men du kan prøve nettstedet for kun 1 kr i en måned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket SOMETHING FOR THE WEEKENDEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks