9. August 20180 ♥

Se min kjole

Jeg er over middels glad i å kle meg i kjoler. Det er verdens mest lettvinte plagg. Trenger ikke så mye koordinering. Minimalt med planlegging og tilbehør. Whats not to like? Jeg er tilhenger av begrepet “faff-free dressing” som Alyson Walsh, kvinnen bak bloggen That’s not my age (anbefales sterkt for øvrig), introduserte meg til. Les om det her. Men tilbake til kjoler … Mine favorittvarianter går under knærne, har gjerne lommer, og trekvart lange ermer. Har de litt 50-talls vibber er det en ekstra bonus. Ikke så rart da at jeg falt for kjolene til Eponine London. Fine mønstre har de og.

Firmaet ble startet av Jet Shenkman, og begynte med å kun tilby skreddersøm, inntil de i fjor lanserte ferdigsydde kjoler med 50- og 60-talls silhuett og fantastiske mønstre. Win win.


Men – det er selvfølgelig et men – kjolene fås kun kjøpt via nett eller i London, så hvis du bestiller må du regne med å betale både toll og frakt på toppen av selve plagget .. Kjolene ligger på GBP 525, og skjørtene på 265. En liten investering med andre ord. På tide med en tur til London snart med andre ord.

Alle bilder: Eponine London

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Se min kjoleEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks