14. November 20126 ♥

Restauranttrend: MEKSIKANSK FIESTA

Det begynner å bli en stund siden Lynni Treekrem sang om å “færra til Mexico”. Men i 2012 trenger du ikke dra lenger enn til London for å bli med på den meksikanske festen. Det startet på vårparten, da baren og restauranten La Bodega Negra, åpnet i Soho. La Bodega Negra er søsterestauranten til La Esquina i New York, og byr på fantastiske cocktails og god, enkel mat. Du går inn i restauranten gjennom det som ser ut som inngangen til en sex-butikk, men tro meg: Når du er vel inne er maten og stemningen vel verdt turen!

Nå hiver to unge utelivsbaroner seg på trenden og åpner Tonteria, en klubb kombinert med spisested som spås å bli den nye hotte hangouten i Chelsea. En av mennene, Guy Pelly, er omgangsvenn med både prins William og prins Harry, og har tidligere stått bak klubber som Mahiki og Whisky Mist. Gjør du et kjapt google-søk på dem dukker det raskt opp bilder av unge kongelige som mer eller mindre ramler ut dørene.
Vi vet jo at interiørtrendene ofte starter i hotell- og utelivsbransjen – så hva betyr dette? At vi snart dekorerer hjemmene våre som en meksikansk bodega? Hm. Inntil videre kan du nyte din taco på fredagskveldene og vite at du er “right on trend”!

La Bodega Negra er både restaurant og café, og ligger i Soho i London.

Ikke la deg skremme av hvordan inngangen ser ut, inne er det som en lun meksikansk kjeller, og stemningen er høy! Maten er enkel og god, og kleskoden streng: “Strictly no ties for men, and no business attire for women”.

Ville du kjøpt en taco av disse gutta? Marc Burton og Guy Pelly åpner i disse dager utestedet Tonteria i London. (bilde via Vanity Fair)

Interiøret på Tonteria. Vi aner at nye muligheter åpner seg på interiørfronten, også i hjemmene. Kan dog være en utfordring å komme seg ut av hengestolene etter et par margaritas …

Er du på vei til New York (som jeg har lagt merke til at mange er etter at Norwegian la ut rimelige billetter), så anbefales en tur på La Esquina.

§ 6 Kommentarer på Restauranttrend: MEKSIKANSK FIESTA"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Restauranttrend: MEKSIKANSK FIESTAEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks