20. August 20130 ♥

Nyhet: UNG NORSK DESIGN HOS MAGNOR

Denne uken er fylt med lanseringer, nyhetsslipp og generell mingling. Det er gave- og interiørmessetid, og det betyr åpne showroom over hele byen, utstillingsåpninger og hyggelige møter. Det kommer oppdateringer fra meg utover uken, men først vil jeg begynne med nyheter fra tre unge norske designere hos Magnor.

InDarknessMagnorLampen In Darkness så jeg første gang på messen i Milano i april, den ble laget til utstillingen Handmade, initiert av Wallpaper. Den er designet av norske Øyvind Wyller, og nå er den altså i produksjon. Det vil si, den kan bestilles, prisen vil ligge på rundt kr 6000. En veldig vakker og enkel lampe i svart krystall. Reimene i lær gir lampen et helt spesielt uttrykk. Når lampen er på blir lyspæren en del av designet.

ØyvindWyllerØyvind Wyller jobber både alene, og som en del av designgruppen Angell, Wyller & Aarseth. I London i september kommer nye spennende produkter, både for en norsk og en amerikansk designer. Det skal jeg skrive mer om senere!

SkoglyktMagnorCaroline Olsson har gjort stor suksess med lampene Skog, også de hos Magnor. I år kommer stormlykt og telysykter i samme serie, sistnenvnte kan stå alene eller plasseres oppå hverandre. Kr 199 pr sttk.

CarolineOlssonCaroline Olsson er en spennende designer, som vekker oppmerksomhet også utenfor Norges grenser. Hun jobber for tiden med tiårs-utstillingen 100% Norway som skal vises i London i september.

GrafMagnor1Graf er både vase og lysestake, og er designet av Ann Viola Ulvin. Formen er stram og funksjonell, fargene er fristende og glade. Jeg synes ikke bildene helt yter Graf rettferdighet, de er vakrere i virkeligheten.
GrafMagnor2Graf er 20 cm høy, og koster kr 299 pr stk. Fordi de er håndlaget blir hver enkelt unik. 

AnnViolaAnn Viola Ulvin er utdannet formgiver og kunstner, Graf er hennes første arbeid for Magnor. 

Alle foto: Magnor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Nyhet: UNG NORSK DESIGN HOS MAGNOREGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks