20. November 20120 ♥

Nyhet: KJØKKENPORSELEN

Jeg må innrømme at jeg egentlig har tenkt at porselensvasker passer best til litt mer landlige kjøkkeninnredninger, men tatt i betraktning at jeg liker kontraster så ombestemte jeg meg da jeg så de nye Starck K-vaskene fra Duravit. Se bare her:

Ren og stram i formene, men likevel får vasken et litt “varmere” uttrykk enn en i stål. Jeg liker den høye kanten på hovedkummen, og det praktiske avrenningsområdet.

Et problem jeg selv har opplevd med porselensvasker er misfarging og striper, men disse vaskene er fremstilt av en patentert variant som er mer robust.

Hvis du foretrekker én større kum er det også mulig. Svart er kanskje for den som er mer vågal enn meg? Annerledes i hvert fall, og det liker jeg alltid!

Philippe Starck himself! Tror han må ha vært den første nålevende produktdesigneren jeg lærte meg navnet på en gang på nitti-tallet. Da skulle alle vi designnerder ha hans sitronpresse Juicy Salif fra Alessi, som viste seg å være ganske ubrukelig, men veldig fin å se på. Noen satte den til og med i stuen til pynt. Hvor min er i dag aner jeg ikke … Man kan mene hva man vil om hr Starck, og mange gjør det, men at han står bak mye ikonisk design kan vi nok likevel enes om.

Finn din forhandler her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Nyhet: KJØKKENPORSELENEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks