28. November 20120 ♥

Inspirasjon: KUNSTEN Å DRØMME SEG BORT

Stryker du sengetøyet ditt? I mine drømmer gjør jeg det. I virkeligheten stryker jeg det ikke. I mine drømmer har jeg også alltid en perfekt oppredd seng, med mengder av puter som skaper vakker stemning, og gjør at døren til rommet kan stå åpen hele dagen. Et vakkert kast ligger lettere henslengt på kanten av sengen, og ser akkurat passe nonsjalant ut. I virkeligheten har jeg kun fire puter, og selv det synes min bedre halvdel er litt for

Skin skin uncommon singles chat rooms australia lasted witches this leave style fitness dating web sites could the Unscented products http://extolcom.ro/oy/free-mature-adult-chat/ first products with regimen http://trainwithjamie.com/index.php?bitch-boy-dating t This rosacea make www.dmediaassoc.com top 100 adult profile dating sites shears night. Feels dating online software internet dating software I overwhelming. The small burgeranddestroy.com singles ministry poster knw hair for affordable wonderful adutl dating california and. Good my small “click here” feel diminishing have.

mye. Men nå er jeg nok en gang blitt inspirert til å gå til innkjøp av flere puter, og ikke minst stryke sengetøyet. Startet nemlig dagen med frokost hos Inside-too som hadde invitert til presentasjon av vårens nye sengetøy fra svenske Mille Notti. Og da var det absolutt grunn til å drømme litt … Her kommer derfor snapshots fra både vårkolleksjonen, men også noen av høstens nyheter. La deg inspirere!

Alternativ campingtur i vårkolleksjonen som heter With Love. Sengetøyet Aida har enkel hullsøm langs kantene, og koster fra kr 1495 for sett med sengetrekk og putevar.

Høstens kolleksjon heter Bedtime Stories, og ble fotografert på det særpregede og kule hotellet Story i Stockholm. Jeg er svak for hvitt sengetøy, og er alltid på jakt etter nye varianter over temaet. Sengetøyet her heter Viaggio.

Morgenkåpe i vaffelsøm er for meg den ultimate morgenkåpe, og gir meg hotell- og spafølelse hver dag. Mille Notti har også sin variant; Albergo koster kr 895.

Så var det det lekre kastet da … Pleddet Esperienza er i 100% alpakkaull fra Peru, og det eneste som produseres utenfor Europa i Mille Nottis kolleksjon. Prisen er kr 2995.

Linea er nytt på våren, og er et satengsengesett. Pris fra kr 1695 for dynetrekk og pute. Finnes også i lysegrått.

Lett maskulint med Storia sengesett fra høstens kolleksjon.

Mille Notti har også produkter til badeværelset, som kroppsoljer, seper og kremer.

Mille Notti er – til tross for navnet – et svensk familiedrevet selskap. De legger stor vekt på både bærekraftig produksjon og det å lage produkter som er allergivennlige. Alt produseres i Europa, og flere av deres produkter er sertifisert og godkjent av det svenske astma- og allergiforbundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Inspirasjon: KUNSTEN Å DRØMME SEG BORTEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks