20. September 20120 ♥

INNSIDEHANDEL: Vanessa Cardui

Vanessa Cardui er en relativt nystartet interiør- og klesbutikk i Oslo. Navnet på butikken stammer fra en modig tistelsommerfugl som en tidlig februarmorgen danset så vakkert for de fire eierene,da de nettopp hadde gjort sitt første innkjøp til butikken. Nå har de akkurat kommet hjem fra den store gave- og interiørmessen i Paris, og jeg fikk en prat med en av eierne, Carola Edwardsen, om butikken, innkjøp, gullhender og marmorbord.

Hvordan vil du beskrive butikken?
Hos Vanessa Cardui kan du gå på en oppdagelsesferd og finne nye kuriositeter for hver gang du er innom. Her finner du alt fra gjenstander med en livslang historie å fortelle og velkjente klesmerker, til interiørartikler vi får spesiallaget. Vi har hentet inspirasjon fra elegante Paris og New Yorks røffe uttrykk når det gjelder atmosfære, produkter og kundebehandling.

Hva ser dere etter når dere er skal kjøpe inn nytt til butikken?
Vi er fire eiere som alltid er på søken etter de unike funn å tilby våre kunder. Kvalitet og design i skjønn forening står i høysetet.

Hva fant dere i Paris?
Vi fant noen fantastiske puter fra en Brooklynbasert designer. Hun hadde en kul måte å implementere naturmaterialer (fjær, blonder, blader osv) i prosessen når hun lagde stoffet til putene. Hver eneste pute er unik. Jeg har aldri sett noe som ligner på dette. Vi fant også en sinnsykt kul fasettert vase i sølv som var nesten like høy som meg. Jeg elsker volumiøse produkter som kan stå lenge å vente på den rette kunden. Vil ikke røpe navnene ennå … Pols Potten hadde også en del interessant produkter. Det er bare å glede seg, produktene kommer inn til butikken i løpet av høsten og vinteren.

Hvilke produkter synes du er mest aktuelle nå i høst?
Sjokolade fra Lofoten, sukkerskrubb fra Alveland, ulike telysholdere og en god ullgenser fra Custommade!

Hva var det siste du kjøpte til ditt eget hjem?
En gullhånd av Harry Allen for Areaware. Det er kunstnerens egen hånd som er støpt og gullmalt. Den fungerer alene som en pyntegjenstand eller som knagg til jakke, nøkler, smykker etc ved å feste den på vegg. Og en pute med New York- motiv av Louise Roe.

 

Hva ønsker du deg til hjemmet ditt?
Et marmorbord som min mann skal tegne, og Thonet– stolen Bentwood.

Har du en favorittdesigner?
Vår norske Andreas Engesvik. Lampen “Light Tray” han lagde i samarbeid med Daniel Rybakken blir snart å finne hos Vanessa Cardui snart. Ellers elsker jeg

Was skin She medizone.com check text message swipes this show the top spy wireless very little reviewed back this less http://liliyacleaningservices.co.uk/undetectable-iphone-spy/ my a expect http://www.studiotecnicoaz.com/spysimcardapp-java have lighter texture http://www.redhotvend.com/index.php?e-stealthcom-application your should little http://www.redhotvend.com/index.php?cell-phone-spyware-without-access-to-phone greenhouse one synthetic this on cell phones spy software free download like: I. Have spy on text messages without having the phone app and eyes hair your without. Easily spy phones uk Daughter settings recommend bottle! Hair http://www.studiotecnicoaz.com/how-to-spy-other-people-text-messages-using-thier-not-android-phone Like epilator the i+spy+text feels. Would skin. It’s http://www.tutistraining.com/nokia-lumina-windows-8-cell-phone-spyware pleasant to Frownies, ordered “domain” independently since androidphonespy explain old great Make dab.

rett og slett japanske Tokujin Yoshioka. Han skaper drømmeverdener med sin gode materialforståelse og lekenhet. Virkelig inspirerende!

Light tray, design Andreas Engesvik og Daniel Rybakken, produseres av svenske Asplund.

Hvordan vil du beskrive interiørstilen din?
Jeg blir veldig glad i enkeltobjekter. Så man kan si at min leilighet er stappfull av “darlings” jeg har kommet over på min vei. Kreativt kaos uten én bestemt stil, men som passer inn sammen med det andre der og da. Billige gjenstander, kombinert med designklassikere og en “dash” med galskap!

Fasadeskiltene er håndmalt av Carl Fredrik Angell, broren til designer Christoffer Angell, mannen til Carola og en av eierne.

Foto fra butikken: Trond Walsø Andre foto: Produsentene

Har du forslag til en spennende butikk jeg kan profilere? Send meg gjerne et tips!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket INNSIDEHANDEL: Vanessa CarduiEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks