13. June 20180 ♥

Hotell: THE ROWAN i Palm Springs

Palm Springs, California. Et sted jeg drømmer om å besøke. Mye på grunn av at stedet har et stort antall hus signert mid-century modern-arkitekter som Richard Neutra, John Lautner, William F Cody med flere. Hvert år arrangeres Modernism Week, der man kan besøke originale arkitektoniske perler, høre spennende foredrag, se utstillinger, filmer og mye mye mer (i 2019 er datoene 14-24 februar). Dit har jeg lyst til å dra. Og da har jeg lyst til å bo på et ganske nytt hotell, nemlig The Rowan. Se bare her:

Vi begynner rett og slett på takterrassen. Helt nytt hotell, men med klare referanser til områdets arkitektoniske historie.

Rom med utsikt. Og en utrolig fin hodegavl som strekker seg ut bak nattbordene.

Rektangulære fliser lagt forband, men på høykant – what´s not to like?

Jeg er alltid på utkikk etter inspirasjon til å henge kunst og bilder på. Her likte jeg lampene over de ytterste bildene. Sjekk for øvrig den bordlampen …

Utrolig fin materialbruk. Synes arkitekt- og designteamet har klart å hylle områdets sterke design- og arkitekturhistorie, men samtidig skapt et tidsriktig hotell som ikke oppleves retronostalgisk.

Alle foto: Hotellet

Fun fact:

Jeg er en stor Frank Sinatra-fan, og han hadde et flott hus i Palm Springs, Twin Palms, signert arkitekten E. Stewart Williams. Det er det faktisk mulig å leie i dag. Har ikke sjekket prisen dog …

Come fly with me …

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Hotell: THE ROWAN i Palm SpringsEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks