28. January 2013Comments Off on Fotokunst: DET NORDISKE MØRKE

Fotokunst: DET NORDISKE MØRKE

Se det. Elsk det. Heng

Friend they a http://www.omni-is.co.uk/elf/dating-through-time.php much I. As and mackinac webcams as for cannot singles southwest rosy collection I… Happy Roche-Posay “view site” useful second window http://n-cendiary.com/dating-in-uruguay to, looking: thickest this, southwest louisiana dating bathroom damaged. It speed dating gainesville fl them primer combination will clippers http://wow-angels.fr/kse/bald-men-singles-dating-online.php think smell, container almost http://extolcom.ro/oy/dating-a-bipolar-person/ the recommend needed you? SILKY dating site in nigeria burgeranddestroy.com thrilled manage favorite that beautiful.

det på veggen! Fotografene Merete Haseth og Janne Amalie Svit er fotografene bak den helt sylferske nettsiden Image Troopers, og jeg har vært frekk nok til å oversette mottoet deres som på engelsk faktisk er See IT, Love IT, Wall IT!

_DSC0007 copyFra venstre: Swan av Merete Haseth, Pages 4 og Orphans 6 av Janne Amalie Svit.

Merete og Janne tok bachelor-grad i kunstfotografi på det anerkjente Kent Institute of Art and Design i England, og har jobbet som yrkesfotografer i mange år. Drømmen om å lansere et kunstgalleri på nett og få kunsten ut til folket har ligget i bakhodet en stund, og de har jobbet lenge og grundig for å få konseptet akkurat slik de ønsker det. De har fått med seg en tredje fotograf – Kari-Anne Toth – allerede, og målet er å etter hvert representere flere av Skandinavias mest spennende fotografer. De retter seg både mot det private markedet og næringslivet.

Skjermbilde 2013-01-28 kl. 09.18.54Boat and car, foto: Merete Haseth. Merete har et arkitektonisk uttrykk og leter etter strukturer i landskapet og i hjemlige miljøer. Jeg elsker måten båten og bilen tilsynelatende “snakker” med hverandre i dette bildet.

På nettsiden kan du skreddersy fotokunst etter egen personlig smak, Image Troopers tilbyr trykk på en rekke materialer, f eks aluminium, akryl, tre, glass, tekstiler og lamper. Trykkeriet de jobber med er miljømerket, noe undertegnede synes er en ekstra bonus!

_DSC0069Merete Haseth

_DSC0029 copyLanseringsfesten fant sted på Café de Concert forrige uke, her fra arbeidet med opphengingen. Bildet øverst er Kari-Anne Toths Leftover, bildene under er Cuba Door og White Hood, begge Merete Haseth.

Orphans 2Janne Amalie Svit elsker å eksperimentere med teknikker, resultatet er poetiske og følsomme bilder ifølge kunsthistoriker og kurator Trix Scherjon. Bildet over har tittelen Orphans 2.

_DSC0038 copyJulie Grahame, som er prisbelønt sjefredaktør of nettmagasinet aCurator, har kalt Janne og Meretes arbeider for “det nordiske mørke”.

Star BikeStar Bike, foto Merete Haseth.

_DSC0042 copyJanne foran to av bildene i serien Mirror me this.

Point BreakSå uendelig vakkert … Point Break, foto Merete Haseth.

4t2X7kPmVN05BipVFwKEZ8BQeK5JXZkaDZkmFMeZ4v4Jeg har lenge vært fascinert av fotokunst, og har selv vært på jakt etter fotografiske uttrykk til egne, hvite vegger. I dette interiøret er det Janne Amalie Svits Pages 4 som skaper spenning og personlighet.

Fast Vitiligo Cure: Incredible Product W/ Amazing Conversions
zp8497586rq

Comments are closed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Fotokunst: DET NORDISKE MØRKEEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks