12. November 20122 ♥

Fem favoritter: IKEA

Det jeg handler aller mest på IKEA er hvite lys og hvite servietter. Perfekt til alle anledninger. Som så mange andre gleder jeg meg alltid til den nye katalogen blir lansert på høstparten, og jeg finner alltid noe nytt jeg kunne tenke meg. Men såfinnes det også noen trofaste travere som jeg alltid kommer tilbake til. Jeg fikk lyst til å dele fem av mine favoritter med deg. Klassikerne som jeg aldri blir lei.

1. Vasen PS JONSBERG

Jeg tror denne vasen finnes i nesten alle interiørredaktørers hjem, i hvert fall husker jeg at da Dagbladet var hjemme hos meg og fire andre redaktører for noen år siden, så dukket den opp mer enn et par steder. Hos meg finnes den i hvitt og i rosa. Jeg liker formen, jeg liker dekoren, jeg liker ikke minst designeren Hella Jongerius. Dette er mye vase for pengene! Kr 379 pr stk.

2. Stolen URBAN


Denne stolen kan minne om designeren Jasper Morrisons enkle estetikk, og jeg satt første gang på den i bakhagen til designeren Monika Piatkowski og mannen Mark i London for en del år tilbake. Kan det ha vært i 2004 mon tro? Den passer både til inne- og utebruk, og jeg kjøpte den til å ha på kjøkkenet. Tanken var å flytte dem ut i hagen når jeg endelig hadde klart å bestemme meg – og spare opp til – “ordentlige” stoler. La meg si det slik: De står fremdeles rundt kjøkkenbordet mitt … Og jeg sliter fremdeles med å bestemme meg for hvilke “ordentlige” stoler jeg skal ha. Kr 345 pr stk.

3. Slagbordet NORDEN

Dette bordet hadde jeg lenge på kontoret mitt, og det ble godt brukt som både møte- og avlastningsbord. Bordet er genialt fordi lemmene kan slås ned på begge sider, og fordi det har oppbevaringsskuffer på begge sider. Designen er enkel og ren, og kvaliteten er god. Et lite minus er at det veier ganske mye … Prisen er kr 1795.

4. Teppet RAND

Dette teppet er ganske ofte utsolgt, så det er flere enn meg som har dette som favoritt. Men så blir jeg aldri lei striper heller da. Teppet er så enkelt og grafisk, og passer inn i mange ulike typer interiører. En sikker vinner!
Koster kr 2475.

5. Lampen FORSÅ


Det alle favorittene mine fra Ikea har til felles er at de byr på mye kvalitet for pengene. Dette er produkter som varer. Denne lampen har holdt seg like fin og blank i mange år. Jeg liker også godt den litt nostalgiske formen, som likevel ikke blir for søt. Funker for alt fra arbeidsplass til nattbord … Koster kr 198.

Men det jeg selvfølgelig lurer aller mest på nå er selvfølgelig hva som er DINE favoritter? Del dem gjerne i kommentarfeltet.

§ 2 Kommentarer på Fem favoritter: IKEA"

  • Vakre vaser! Jeg har endelig fått tak i den rosa, som har stått på ønskelisten lenge. De gangene jeg har vært på Ikea, så har den vært utsolgt. Denne gangen lyktes det, jeg fikk den siste de hadde inne.
    Takk for all vakker inspirasjon her inne på bloggen din.

    En glad hilsen fra,
    Anette Willemine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Fem favoritter: IKEAEGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks