11. June 20182 ♥

En ekte sekstiåtter …

… det er meg. I år fyller jeg nemlig 50. Det gjør også Kylie Minogue. Og LL Cool J. Og en drøss med andre folk som jeg faktisk kjenner.

Jeg ser frem til å fylle femti. Det skjer ikke før i slutten av november, så det er en liten stund igjen, men jeg sier bare: Bring it on. Femti er FAB. Og jeg kjenner så mange bra damer – og menn – som er 50. Men hey, jeg diskriminerer ikke, jeg kjenner bra folk i alle aldre jeg.

Som jeg nevnte i velkomstinnlegget mitt; denne bloggen endrer seg litt nå. Jeg kommer til å fokusere på mer enn interiør og design. Jeg har planer om å intervjue kvinner som inspirerer meg, be dem dele sine favoritter, det være seg bøker, lebestift, klesbutikk, reisemål eller liknende. Jeg kommer til å dele bøker jeg leser, debattinnlegg som engasjerer meg, kanskje bare et bilde i ny og ne. Som dette. Av Stella Tennant, for Zaras denimkolleksjon våren 2018. Stella er 47.

Foto: Zara

 

§ 2 Kommentarer på En ekte sekstiåtter …"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket En ekte sekstiåtter …EGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks