16. August 20180 ♥

Don’t tell me …

… er tittelen på en Madonna-låt fra 2000 og jeg synes det er en passende overskrift på denne lille bursdagshyllesten fra meg når hun i dag fyller 60 år. Gjennom hele sin karriere har ulike personer, gjerne av arten hankjønn, fortalt henne hva hun bør og ikke bør gjøre. Hva hun bør og ikke bør iføre seg. Madonna bryr seg ikke. Som hun selv har svart på instagram: No fucks to give. Ingen forteller Madonna hva hun skal eller ikke skal. Gratulerer med dagen, jeg har tenkt å ta meg et glass vin og lytte meg gjennom spillelisten som Erik Valebrokk har satt sammen, du finner den her.

I rekken av ting om meg du kanskje ikke ønsket å vite: Da jeg gikk på ungdomsskolen på KG (Kristelig Gymnasium for de uinnvidde), lagde jeg koreografi til Material Girl-låta og forsøkte å få med meg noen venninner til å opptre mens vi var på leirskole.

Foto: Funnet på Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

Du leser for øyeblikket Don’t tell me …EGET ROM.

How Do You Get Rid Of Stretch Marks